Askøy Sportsklubbs keepersatsning

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Askøy Sportsklubb har kommet godt i gang med sin satsning på keeperne denne sesongen. Klubben har engasjert Daniel Kristoffersen som keeper-ansvarlig og med seg har han Reidun Seth som er et kjent fotballnavn for de fleste.

Reidun Seth, instruktør

Reidun Seth har 5 mesterskapsmedaljer med VM-gull for Norge i 1995 som høydepunktet. Hun er også engasjert som trener for ungdomslandslag og har UEFA A-lisens både som trener og keepertrener, samt NFFs keepertrener A-lisens.

Klubben har kommet godt i gang med keepertreninger nå i pre-season. Sisteskansene i dagens fotball er blitt en viktig spiller som siste forsvarer men også offensivt vendings-spiller og første angriper. Kampoppsettet skal ikke være 4-4-2 som i gamle dager, men 1-4-4-2.

Med stadig større forventninger til spillende keepre og satsning har klubben også vedtatt en egen satsning på den viktige posisjonen. Dette er et tilbud til samtlige keepre i klubben og er godt besøkte treninger. Det er behov for organisert keepertrening for å utvikle grunnteknikker som grep, posisjonering samt igangsetting av spill og ta gode og riktige valg.

Keeprene er ikke de som vinner kampen, men det er de som redder seieren!

Daniel Kristoffersen, Keeperansvarlig

«Askøy Sportsklubb har det jeg vil kalle Askøys beste keepersatsning. Målet er å utvikle trygge og gode keepere. Vi jobber med tematreninger og på den måten får keeperne utviklet ferdighetene sine og prøvd seg i de fleste situasjoner som kan oppstå i kamp, men i trygge og gode omgivelser der de har tid til og tenke gjennom situasjonene på forhånd.»

Daniel Kristoffersen, keeperansvarlig Askøy Sportsklubb