Sportklubbens julegavetips!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Støtt oss med å kjøpe deilige lokalproduserte såper, antibac og krem.

Alle pengene som samles inn vil gå til å sikre et meget godt tilbud til ungdommene som spiller fotball i Askøy Sportsklubb!

Bestill her!!

Corona har gjort det å drive fotballklubb til en ekstra tøff oppgave. Våre planlagte dugnader har måtte utgå og sponsormarkedet er tøft.

Sportsklubben har ingen kiosk eller arenareklame, så derfor går vi nye veier.

Vi håper derfor dere vil støtte vår unge klubb ved å kjøpe deilige lokal produserte såper, antibac og hånd-/kropp krem fra kvalitetsmerket Fitjar Islands.

  • Dette er veganske produkter med naturlige deilige dufter inspirert av naturen. Navnet på de ulike duftene er oppkalt etter steder rundt og på Fitjar. 
  • Vi har valgt duftene Fjellheim og Slåtterøy. Fjellheim er duften av skog og frisk luft, Slåtterøy er det sitrus og krydre som preger.
  • I disse tider er det deilig med en antibac( Hand Cleansing Gel) som er aloe vera og glycerin i, som gjør hendene mykere og ikke minst dufter fantastisk.
  • Tørr blir man på hendene i vinter, da er en håndkrem som også kan brukes på kroppen, i samme duft, selvpleie i vintermørket.
  • Såpene er mye mer konsentrert enn billigsåpe, varer lenger, og mye deiligere å vaske hendene i!

Den perfekte julegave, eller bare skjemme seg selv bort litt!?

Støtt Askøy Sportsklubb, vi vil skape det beste tilbudet for de beste, nestbeste og alle som ønsker å spille fotball på Søre Askøy.

  • Nb! Varene blir levert ut etter nærmere avtale av spillere eller ved henting i Skogen. Alt etter hva smittesituasjonen tilsier, men, uansett i god tid før jul!