Morten Haug prøvespiller for Sporting CP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Askøy Sportsklubbs stortalent Morten Haug er i Portugal og prøvespiller for Sporting CP. Keepertalentet trener også ukentlig med Branns G14 og G16-lag her hjemme.

«– Disse 10 dagene trener og spiller jeg kamper med spillere som holder et svært høyt internasjonalt nivå i min årgang. Det gir motivasjon og gjør at jeg ser hvor jeg står i forhold til dem og hva jeg må jobbe videre med.«

«- Jeg har blitt veldig godt tatt imot og får bo på akademiet til Sporting, og de tok meg også med på kampen til A – laget. Europa League Sporting mot Istanbul.»

Morten Haug

«- Jeg er veldig takknemlig for at NF Academy har gitt meg scholarship hos dem. Og gjennom dem har jeg fått internasjonal erfaring og nå også sjansen til prøvespill for Sporting.»

Morten Haug

NF Academy West er et fotballakademi for talentfulle spillere. Deres visjon er å bidra sammen med foreldre, trenere, klubber og forbund et utviklingsløp for unge talenter til å bli internasjonale toppspillere.

«- NF Academy West samarbeider med flere kjente klubber i Europa og målet er å kunne gi flere lokale spillere mulighet å prøvespille for Europeiske storklubber. Vi mener det skal være mulig å bli god i egen klubb kombinert med ekstratilbud som vi tilbyr. I dag trenger du ikke være i en eliteserieklubb for å få vist deg frem. Morten har hatt en meget god utvikling og blir spennende å følge han videre. Han er tatt ut til scholarship og kommer til å få mange spennende utfordringer videre.»

Ove Vindenes, Daglig leder NF Academy West